Sa cumperi cu cap si sa stii ce sa NU cumperi este esential iar noi te sfatuim sa nu cumperi:

1. Prea multe hainute. Strictul necesar este de ajuns nu un sifonier plin de haine. Nou-nascutul creste de la o zi la alta iar dupa prima luna s-ar putea sa ai surpriza ca hainutele cumparate inainte de nastere sa nu ii mai vina. Este ceva normal sa creasca rapid dar trebuie sa stii ca mai bine cumperi strictul necesar pentru primele luni si dupa 6 luni incepe sa ai un dressing special pentru el. Nu te ajuta cu nimic sa ai haine multe sa le ti in sifonier una peste alta si sa le dai cu eticheta.

2. Masa de schimbat sau masa de infasat este o piesa de mobilier in plus dar si o cheltuiala aiurea. Tu sigur il vei schimba pe bebelus pe pat sau canapea nu pe masa. Ca incepi sa te gandesti ca sunt riscuri, ca se poate rostogoli si pica, ca nu este sigura, etc. Masa de schimbat este ceva de fite si daca vrei musai sa o ai de décor o iei daca nu, nu. Mai bine investesti in altceva decat in masa de schimbat.

3. Aparatul de monitorizat bebe nu este necesar de la nastere. Cand tu ca mama stii ca nu vei pleca de langa el sau bebele va fi mereu supravegheat de ce sa dai banii pe acest aparat? Decat sa dai banii pe un aparat de monitorizare, specialistii recomanda sa fi tot timpul langa bebe, grijiile tale vor disparea iar bebele va fi in siguranta si tu vei fi linistita.

4. Aparatul de purificat aerul in camera este ceva in plus pentru ca bebele oricum va creste intr-o camera aerisita, va fi scos mereu la aer, va avea o camera luminoasa in care ferestrele dimineata vor fi mereu deschide. Pentru ce sa investesti intr-un astfel de aparat? Sunt articole pe care le cumparam fara sa stim daca ne vor folosi sau nu. Sunt lucruri pe care le trecem pe lista, le luam si dupa aceea le donam sau le vindem cand putem cu investitia aceea sa facem altceva.

Pe bebelas.ro gasesti articole utile care iti folosesc de la nastere si trebuie sa le cumperi.