Pentru ca tu sa stai linistita, bebele sa fie in siguranta si tu sa stii secunda cu secunda ce face copilul tau trebuie sa ai in casa:

  • Interfonul audio care iti permite tu sa stai in bucatarie si bebelusul in alta camera. Auzi fiecare zgomot al copilului tau  si tu poti stii daca doarme sau nu , daca are nevoie de ceva sau nu.
  • Interfonul video nu are rolul doar de  a ajuta la monitorizarea sunetelor ci poti sa si vezi ce face copilul tau. L-ai lasat in patut dormind si vrei sa stii cand se trezeste in timp ce tu faci treaba prin casa? Alege interfonul video si vei fi sti mereu ce face copilul tau.
  • Poarta de siguranta - dupa ce copilul se ridica in picioare si incepe sa mearga de-a busilea sau in picioare o poarta de siguranta este esentiala in casa. O poti monta in jurul scarilor, a semineului sau aragazului, sobei. Poarta se siguranta se fixeaza prin suruburi si este rezistenta la socuri puternice.
  • Tarcul, locul de ingradire al copilului sau de joaca. Pui tarcul in living, jucarii in el si copilul va avea o ocupatie. Tarcul este bun de la varsta de un an.
  • Marginea de pat este buna pentru ca nu permite caderea copilului din pat daca se rostogoleste, are bretele de siguranta pentru toate tipurile de pat si este recomandata de la 10 luni la 3 ani.

Sunt importante de avut in casa aparatoarele pentru prize si intrerupatoare, aparatoarele pentru colturile meselor si e clar ca trebuie  reamenajata casa. Nu trebuiesc lasate la indemana obiecte taioase, obiecte care se inghit usor. Nu trebuie sa ne gandim ca orice i se poate intampla chiar daca aveam tot ce trebuie pentru siguranta lui in casa.