Jucariile copilului trebuie sa fie adaptate in functie de varsta. Nu putem da obiecte mici din plastic de exemplu unui bebelus pe care le poate inghiti oricand asa cum nu putem da obiecte tari unui bebe de 5 luni cand are dureri de gingii ca ii dau dintii. Jucariile trebuie sa fie alese cu cea mai mare atentie posibila, sa nu se raneasca, sa nu se desfaca , sa nu fie din material dur, sa se spele usor, sa fie cat mai rezistente. Noi iti propunem idei de jucarii pe care le poti cumpara cu incredere pentru bebele tau.

Inelul gingival poate fi cumparat si utilizat de la 3 luni incolo. Inelul gingival este acea jucarie din plastic care pe dinauntru are un gel, gel menit sa ajute la calmarea durerii gingivale. Se gaseste sub trei forme: de la 3 luni la 4 luni, de la 4 luni la 6 luni si de la  6 luni la 1 an. Fiecare forma in parte este specifica pentru dinti , masele, etc. Inelul gingival se gaseste si pe site-ul nostru si poate fi comandat simplu cu doar un click.

Jucariile  muzicale din plus sunt jucariile perfecte. Le atarni de carucior, patut si la o simpla atingere ele canta si copilul tau va fi amuzat. Din plus pot fi bagate si in gura pentru ca sunt moi, usoare si cel mai important pot fi spalate in masina de spalat.

Caruselul muzical nu are doar rolul de a amuza pruncul ci si de a il adormi. Un carusel muzical este o binecuvantare in casa. Pe site-ul nostru gasesti Caruselul Muzical Chipolino, un carusel foarte bun pentru copilul tau.

Covorasul de joaca este o saltea pe care poti pune copilul, deasupra ii pui caruselul muzical si jucariile atarnate iar el se va juca cu ele in voie. Covorasul poate fi luat si in parc, la bunici in sufragerie si oriunde mergi tu cu bebe. Este foarte util mai ales in primele luni de viata. Primele jucarii sunt cele care lasa amintiri in mintea copilului, sunt jucariile care au atras prima data atentia si au dat copilului instinctul de a se juca, de a rade si de a invata primele deprinde amuzante si de aceea trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Pe site-ul nostru gasiti jucarii bune de calitate iar cel mai bun carusel este cel de la Chipolino.

 

Pentru ca jucariile copilului tau sunt importante pentru noi.