Un loc special il ocupa produsele de igiena destinate copiilor. Produsele pentru igiena bebelusului trebuie sa indeplineasca anumite conditii, sa se incadreze in anumite standarde si mai ales sa fie destinate doar pentru bebelus. O igiena buna cu produse speciale pentru copii inseamna un copil sanatos. Si este ceva mai important pe lumea asta decat sanatatea copilului? Nu! Sunt multe produse obligatorii, sunt produse pe care trebuie sa le ai neaparat sau nu, obiecte  indispensabile pe care tu ca adult le ai dar trebuie sa le aiba si copilul tau. Este important sa stim sa alegem produsele bune, sa nu facem diferenta si sa nu ne gandim ca la un moment dat nu vor mai fi bune. Produsele de igiena le ai de cand se naste copilul pana la 7 ani.

       Produsele de igiena obligatorie pe care trebuie sa le ai in casa de cand bebelusul se naste sunt: perie si pieptan ( care sunt foarte moi, dintr-un par special astfel incat sa nu raneasca copilul ), unghiera, termomentrul de copii, cadita de copii speciala pentru a face baie, forfecuta, pila de unghii, aspirator nazal.

      Fiecare obiect in parte trebuie sterilizat dupa ce il folosim o singura data si de aceea ne trebuie un aparat de sterilizare. Important este pe langa produsele acestea trebuie sa avem umidificator, cantar pentru bebelusi ( special pentru cantarirea lor), rezerve tot timpul de baterii pentru termometrul digital si rezerve ( ca sa nu zic mici stocuri ) de servetele umede, crème pentru eritemul fesier, scutece speciale de pus pe pat si alte produse de igiena.

      Un copil cu o igiena corespunzatoare, cu produse speciale pentru el este un copil sanatos. Este important ca igiena copilului sa fie facuta zi de zi , sa citim bine pe obiectele pe care le folosim si sa alegem cu atentie.

       Este recomandat ca primele cumparaturi sa le faceti dupa lista data de medicul neonatolog sau sa luati legatura cu un pediatru. Nu trebuiesc luate produse dupa ureche iar cele mai bune sunt cele care au certificate ca sunt destinate bebelusilor.

     Produsele noastre pentru igiena copilului sunt speciale pentru bebelusi si sunt cele mai bune. Intrand pe site gasiti o gama variata de produse destinate bebelusului si puteti studia produsele incat sa alegeti ce este bine pentru copilul dumneavoastra.