La alegerea unui carucior pentru copil primele lucruri la care trebuie sa fim atenti ca parinti este varsta copilului. Fiind cea mai importanta inventie pentru parinti, carucioarele bebe  trebuie sa indeplineasca si anumite functii in ceea ce priveste confortul, siguranta copilului, eventual posibilitatile de transport sau depozitare, cat si multifunctionalitatea lor.

     Sa fim sinceri, cine a inventat tipurile de carucioare 3 in 1 a facut un mare bine, un serviciu remarcabil parintilor. Aceste carucioare copii indeplinesc 3 functii deodata: pot fii folosite pe post de carucior, scaun auto si cos landou. Sunt ideale pentru nou-nascuti, datorita materialelor folosite, care alinta pielea sensibila a bebelusilor, sunt ideale atat pentru calatorii lungi cat si pentru plimbarile de zii cu zii, rotile fiind dotate cu amortizoare, astfel bebelusul nu este scuturat indiferent pe ce drum alegem sa ne plimbam cu el. Cadrul caruciorului este foarte puternic si aceste carucioare 3 in 1 sunt dotate cu centuri de siguranta cu ajutorul carora copiii pot fii prinsi cu siguranta in carucior. Si de ce sunt incantate si mamicile? Cosul pentru depozitare este spatios, deci  aceste carucioare pot fii folosite si in timpul cumparaturilor de mamicile care nu au o bona care sa ingrijeasca prichindeii acasa.

   Parintii care doresc sa imbine joggingul cu plimbarile copilului sunt sfatuiti sa incerce noile carucioare 3 in 1 inventate expre pentru parinti sportivi, cu rotile din spate inclinate inauntru. Faptul ca aveti un bebelus nu trebuie sa va rapeasca de la sporturi sau calatorii. Cu aceste carucioare 3 in 1 aveti posibilitatea sa luati bebelasul cu voi si sa-l invatati de mic cu sportul, calatoriile, cumparaturile, deci cu viata intensiva de azi.