Carucioarele de copii sunt cele mai vandute produse pentru copii  iar alegerea unui carucior uneori este dificila. Bebelas.ro are o gama diversa de carucioare copii in functie de brand, preturi, culoare si model poti alege ceea ce doresti. Dorintele unui parinte sunt indeplinite de bebelas.ro.

   Carucioare copii sport tip umbrela, ideala pentru plimbarile in parc

Caruciorul tip umbrela de la Primii Pasi  este caruciorul tip umbrela, sport si este perfect pentru plimbarile in parc. Rotile au amortizoare iar rotile din fata sunt pivotante, frane pe rotile din spare, cos de cumparaturi, spatarul se inclina astfel copilul tau poate sa aiba pozitia dorita, centura de siguranta se inchide in 5 puncte ceea ce da siguranta copilului . Greutatea recomandata este de 0-15 kg pentru copil in scaun si 0-5kg in cos. Este caruciorul perfect , usor de transportat si de manevrat fie ca mergi in parc sau la cumparaturi.

   Carucioare copii 2 in 1 cele mai practice carucioare

Un carucior rezistent, durabil, practic este caruciorul 2 in 1. Pe bebelas.ro gasiti o gama variata de carucioare 2 in 1. Recomandarea noastra este Caruciorul Bertoni - Lorelli Foxy 2 in 1. Caruciorul Bertoni 2 in 1 este caruciorul care cuprinde carucior sport ( recomandat sa fie utilizat de la 6 luni ), cosulet auto ( special pentru nou-nascuti), geanta pentru mama si acoperitoare de picioare. Caruciorul se poate plia, este usor de manevrat, are un cadru usor. Spatarul se regleaza pe 3 pozitii, copertina este reglabila iar suportul pentru picioare se poate regla in functie de pozitia copilului dumneavoastra. Rotile sunt pivotante iar  suportul pentru biberon sau cana direct de pe maner usureaza munca mamei. Cosul de cumparaturi este mare, incapator si este perfect pentru o zi de shopping.

    Ai gemeni? Alege carucioarele pentru gemeni.

Carucioarele pentru gemeni trebuie sa fie practice, usor de manevrat si mai ales de buna calitate. Carucioarele Primii Pasi tip umbrela pentru gemeni este caruciorul  practic  pentru copii tai si usor de manevrat pentru tine. Rotile pivotante de pe fata sunt cu amortizoare, frane pe rotile de spate, spatarul are inclinare reglabila, cosul de cumparaturi este inclus in carucior iar siguranta copilului este data de centura in 5 puncte. Bebelas.ro iti ofera o gama practica, variata si foarte buna pentru carucioare copii.