Alegerea caruciorului este intotdeuna o dilema uriasa pentru parinti. Bineinteles pentru nou-nascuti cele mai recomandate sunt carucioarele de tip landou, care se pot folosii pana la varsta ed 6 luni, si spatarul se poate inclina in pozitie aproape verticala.

Dar copilul creste si are nevoie de tot mai multe plimbari in aer liber, prin parc, poate fii luat cu parintii chiar si la cumparaturi. Daca sunteti parinti activi si faceti plimbari permanente pe drumuri accidentate, prin parculete sau chiar prin magazine, cele mai utile carucioare sunt asa numitele “jogger” sau cu 3 roti, adica carucioarele tip sport.

Chipolino va aduce si aici un sortiment bogat de carucioare sport, la preturi deosebit de bune. Si iata cateva caracteristici care v-ar putea ajuta sa faceti alegerea:

Aceste carucioare sport sunt foarte utile, rezistente si compacte, la pliere indeosebi. Ofera posibilitatea depozitarii sau al transportului fara prea mari probleme, ocupand un spatiu restrans, dar in acelas timp sunt foarte comode pentru copii. Rotile si sistemul de suspensii ale acestor carucioare rezista si la solicitari mai dure. Fiecare carucior sport Chipolino  este  prevazut cu centuri de siguranta, pentru ca copilul sa nu fie expus nicidecum pericolului caderii din carucior. Un alt avantaj la carucioarele sport mai este si pozitionarea in fata a rotilor, ce ofera o manevrabilitate deosebit de buna. Si cum parintii activi deobicei au copii la fel de activi, Chipolino si-a inzestrat carucioarele cu ferestre pe copertina, petru ca copiii sa fie supravegheati si feriti de soare in acelas timp.

Ne ramane doar sa va uram un timp frumos si recreere placuta alaturi de prichindei!