Exista numeroase optinuni cand vine vorba despre alegerea unui cadou pentru un nou nascut sau de ce nu pentru proaspata mamica? Comfortul si siguranta sunt cele doua lucruri vitale de care ar trebui sa tinem cont la optiunile de cadouri pentru copii.

Jucariile pentru nou nascuti sunt o alegere ideala in cazul in care te gandesti sa ii faci cadou o jucarie insa trebuie sa te asiguri ca jucaria este potrivita pentru un nou-nascut. Nu ii cumpara jucarii complicate sau prea mari, care necesita abilitati care nu sunt inca dezvoltate ci opteaza pentru o jucarie care sa atraga atentia micutului. Cei mici sunt atrasi in general de jucariile sau obiectele pe care le pot auzi sau privii insa in primele luni de viata cel mic isi va petrece majoritatea timpului dormin sau mancand. Cea mai buna jucarie pentru un nou-nascut este un carusel muzical. acesta ar fi un cadou perfect pentru ca imbina toate elementele de care cel mic are nevoie si de care s-ar bucura. Alege un carusel muzical cu luminite si cantecele de leagan si nu vei da gres. Mai sunt si jucariile pentru baie cu o gama destul de variata cat si scaunele auto. Puteti sa mai luati jucarii de dentitie – atentie sa fie de asemenea din materiale cat mai sanatoase pentru ei si puteti sa va mai ganditi si la jucarii de plus.

Suportul de jucarii este foarte practic, se monteaza pe spatele scaunului soferului sau a pasagerului din dreapta avand mai multe buzunare pentru biberon jucarii si alte accesorii care de obicei stau imprastiate prin toata masina dar acest suport va rezolva problema. Inca ceva foarte practic pentru un nou nascut atunci cand trebuie sa va deplasati cu masina este Incalzitorul auto Primii Pasi pentru biberon care este conectabil la bricheta auto, cu termostat si buton pornire / oprire si cu indicator luminos, protejat cu siguranta fuzibila.

Un cadou la foarte mare cautare este geanta cu salteluta infasat cu buzunar lateral izoterm pt biberoane sau o geanta carucior. Fabricate astfel incat sa fie extrem de incapatoare aceste genti sunt extrem de parctice atunci cand mami trebuie sa iasa din casa cu bebele. In ele incap scutece, biberoane, servetele umede si chiar salteluta de infasat.

Indiferent de cadoul pe care il alegi trebuie sa te gandesti ca acesta sa fie unul practic sau inedit si bineinteles asigura-te ca proaspata mamica nu a achizitionat deja articolul pe care vrei sa il faci cadou.