Sa iti tii copilul intr-un marsupiu este modalitatea prin care tu ai libertate. Marsupiul este recomandat de cand copilul isi poate tine capul drept si pana la 12 luni. Adica de pe la 3 luni cand are stabilitate il poti tine in marsupiu. Marsupiu pare a fi un ham dar este hamul minune care iti ofera posibilitatea de a face curatenie, de a te plimba, de a face cumparaturi sau de a te uita la un film stand pe canapea fara a cara dupa tine un carucior, landou sau cosulet pentru bebe.

   Bebelusul sta cu coloana dreapta, picioarele se pot misca in voie iar capul este sprijinit de tine si se poate misca cum doreste. Este esential ca bebele sa aiba libertate cand il pui in ham si daca stam sa ne gandim ce este mai frumos decat sa auda bebe inima mamei? Este legatura aceea care nu s-a rupt o data cu taierea cordonului ombilical, el este mai linistit pentru ca este obisnuit cu bataile inimii.  Marsupiul ajuta la consolidarea relatiilor materne, te aduce mult mai aproape de puiul tau iar el va fi linistit. Este recomandat daca copilul agitat sa il pui in marsupiu pentru a-ti simti bataile inimii, mirosul pielii, respiratia.

  Un marsupiu bun, rezistent este marsupiu din gama Chipolino pentru ca il poti aseza in functie de cum vrei, fata - spate sau spate - fata, este de la 3 luni pana la 1 an ceea ce este ideal. Stiu ca  dupa 7 luni copilul este vioi si trebuie sa se miste dar mai stiu si ca nu ii scapa nimic din vedere. Marsupiu este nu doar pentru mame ci si pentru tatici. Asa ca taticilor puteti sa va luati marsupiu, asezati bebelusul in el si puteti sa va plimbati amandoi in timp ce mama are un moment de respiro.

  Marsupiu este obiectul care nu trebuie sa lipseasca din lucrurile copilului tau. Te gandesti daca sa il cumperi? Iti spun ca trebuie sa il cumperi, te va ajuta in situatii cand nu vei putea sa il plimbi cu caruciorul cand ai treaba sau trebuie sa il linistesti dar ai mainile ocupate. Marsupiu este perfect pentru tine ca mama dar si pentru copilul tau.