0754-883344 0766-211111
SUS

Scaune de masa copii

Seteaza descrescator

Seteaza descrescator

Scaunul de masa pentru bebelus si pentru copil a devenit optiunea cea mai practica, utila si atragatoare in randul mamicilor, care se bucura de mese pline de savoare si zambete impreuna cu cel mai mic membru al familiei. Fiecare masa ajunge sa fie o distractie atunci cand aceste accesorii sunt nelipsite dintr-o bucatarie. Beneficiile unui scaun de masa pentru bebelas sunt multiple si cunoscute ca avad rol major in dezvoltarea copilului, incat acesta va invata sa deprinda pozitia corecta la masa, sa manance frumos si sa respecte timpul de ingerare al alimentelor.

Parintele trebuie sa aseze copilul intr-un scaun de masa si sa se asigure ca este supravegheat in timpul alimentarii, incat acesta sa isi poate folosi intreaga mobilitate pentru miscari si pentru actiuni jucause. Timpul mesei trebuie sa fie timpul in care scaunul de masa pentru bebelas isi indeplineste rolul de sustinere si de confort, pentru ca, doar alaturi de parinti, copilul se va dezvolta armonios. Vazut ca un simplu scaun de masa, acest dispozitiv poate fi utilizat si ca spatiu de joaca prin anexarea unei bare cu jucarii, la care copilul sa prezinte interes. De altfel, scaunul de masa este facil de strans, usor de depozitat si prezinta pliere, ce confera mai mult loc in camera atunci cand nu este utilizat.

Portabilitatea unui scaun de masa pentru bebelus este un alt avantaj al acestui dispozitiv, pentru ca permite parintilor sa manevreze cu usurinta dispozitivul nu doar in camera bucatariei, ci oriunde in alte camere. De aceea, orice familie trebuie sa dispuna de un scaun de masa pentru copilul lor, care sa ofere accesibilitate, portabilitate, rezistenta si siguranta in timpul mesei, pentru ca fiecare portie de mancare sa fie caracterizata de grija, veselie si momente placute in familie.

Un scaun masa bebe este practic, folositor si jucaus totodata. Faceti din mancat o joaca cu aceste accesorii. Copilul va invata sa manance frumos, independent, alaturi de familie. Asezati copilul in scaunel, el se va simtii minunat in “tronul” lui si va papa fiecare lingurita de mancare, in plus aceste scaune masa copii se pot folosii si pentru joaca prin asamblarea barei cu jucarii, iar depozitarea se rezolva prin simpla pliere a scaunelor.

scaun de masa pentru beblus
Newsletter
Pentru a beneficia de toate ofertele si promotiile, inscrieti-va la newsletter-ul bebelas.ro!

Producatori