Nu poti alege dintr-o multitudine de modele daca nu stii ce ofera fiecare produs in parte. Intr-adevar conteaza sa fie si colorat dar poti alege un patut din lemn pictat manual. Sau un patut pliabil multicolor care sa aiba si cos pentru jucarii. Noi va dam sfaturile cele mai bune pentru a alege un patut potrivit.

  1. Patutul este locul de unde copilul va privi, isi va satisface curiozitatea. Fie ca se uita prin zeberele sau nu , copilul are o vizibilitate mai mare intr-un patut din lemn care are nivel mai inalt, saltea mai inalta care ajuta copilul sa vada mai bine tot. Patutul din lemn ofera posibilitatea de a  lasa o parte in jos sau de a o ridica astfel incat copilul sa vada tot. Patutul pliabil reduce vizibilitatea si tu ca parinte nu prea ai optiuni.
  2. Pentru ca un copil sa se odihneasca trebuie ca patutul sa fie odihnitor, aerisit, salteaua naturala. Patutul din lemn este alegerea potrivita.
  3. Patutul din lemn poate fi deplasat mai greu in schimb cel pliabil se poate deplasa oriunde, oricand foarte avantajos.
  4. Sa nu ocupe spatiu mult in camera este un criteriu esential. Patutul din lemn este mai spatios pe cand cel pliabil nu este foarte spatios si se poate aduna oricand.
  5. Siguranta si rezistenta patutului sunt importante. Sa stii ca nu exista riscul sa cada din pat, riscul sa se raneasca, riscul sa se rastoarne inseamna sa iei in calcul toate pericolele si sa alegi patutul care iti protejeaza puiul de astfel de pericole. Patutul din lemn este mai rezistent si sigur decat cel pliabil. Poti sa ridic un brat al patutului sau sa il lasi in jos, poti sa asezi copilul cum vrei cu riscul ca nu i se va intampla nimic.

Este greu ca parinte sa alegi intre patutul pliabil si cel din lemn dar este foarte important sa ai in vedere siguranta, confortul si odihna copilului tau. Stiu ca patuturile pliabile sunt mai tentante pentru ca poti sa le transporti si sa le aduni repede si usor dar patutul din lemn este mai durabil. Noi iti oferim o gama de patuturi copii foarte bune care nu te vor dezamagi niciodata.